please wait some seconts to load ...

█ ▀█ █ █▀█ █.. █ █▀..█.. █. █ █▀█ █▀█ █...█ ▀█
█ ▄█ █ █▀█ █▄█ ▄█.. █▄█▄█ █▄█ █▀█ █▄ █ ▄█

then enjoy ;D
____________________________________________

Ta Zodia

Τα ζώδια [Πολύ λολ]
Υδροχόοι


Οι Υδροχόοι είναι φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί. Σπάνε τα αρχίδια όλων, με τις περίεργες ιδέες τους. Είναι μανιακοί αλλα και αμφισεξουαλικοί. Οι περισσότεροι Υδροχόοι βρίσκονται στα ψυχιατρεία.


Ιχθείς


Είστε ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο. Αυτό σημαίνει οτι είστε αδερφές! Γκρινιάζετε συνεχώς και περιμένετε τα πάντα από τους άλλους, χωρίς να προσφέρετε τίποτα. Είστε νευρωτικοί και τεμπέληδες. Οι γυναίκες-Υχθείς είναι κατίνες και δεν μπορούν να βρούν άντρα με τίποτα.


Αιγόκεροι


Είστε άτομα με ανεπτυγμένη την αίσθηση της περιπέτειας. Σας αρέσει να σκαλίζετε τη μύτη σας. Είστε αναιδείς, φαντασμένοι και καθίκια. Προσπαθείτε να δώσετε την εντύπωση ανθρώπου με καλλιέργεια, ενώ είστε μπουρτζόβλαχοι.


Ταύροι


Έχετε μεγάλη υπομονή. Είστε χαζοί και γι' αυτό επιμένετε πάντοτε στις απόψεις σας. Δεν καταλαβαίνετε πότε είναι καιρός να το βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολλήματα και σας κοροιδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρά και αξιολύπητα άτομα, που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα.


Δίδυμοι


Είστε κλασσικοί διανούμενοι. Μοιάζετε στον Ν.Δ! Είστε διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι. Είστε τσιγκούνηδες και δεν έχετε πραγματικούς φίλους. Έχετε μια τάση στο παθητικό σοδομισμό και την αιμομιξία. Λέτε αρλούμπες και αλλάζετε άποψη κάθε 3 δευτερόλεπτα.


Καρκίνοι


Έχτετε μεγάλη καταννόηση για τα προβλήματα των άλλων. Αυτό σας κάνει τέλεια κορόιδα. Είστε κλαψομούνηδες και αναποφάσιστοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και δεν μπορείτε να πετύχετε τίποτα χωρίς βοήθεια. Οι περισσότεροι Καρκίνοι καταλήγουν στη φυλακή αν και είναι αθώοι.


Λέων


Είστε γεννημένοι ηγέτες. Βέβαια αυτό το νομίζεται μόνο εσείς. Ο Χίτλερ ήταν Λέων. Είστε ματαιόδοξοι και δεν ανέχεστε την αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλλετε τα πιστεύω σας με απολυταρχικό τρόπο. Οι περισσότεροι Λέωντες έχουν σαν χόμπυ το σεξ με ζώα.


Παρθένοι


Είστε πολύ συστηματικοί τύποι. Επίσης είστε ρεμάλια και τεμπέληδες. Σας αρέσει πολύ να ξύνετε τα αρχίδια σας όλη μέρα. Είσαστε εξπέρ στο να φορτώνετε τη δουλειά σας στους άλλους. Έχετε την τάση να σας πιάνει ο ύπνος την ώρα του σεξ. Ιδανικά επαγγέλματα για σας: Σεκιουριτάς, Δοκιμαστής στρωμάτων, Νταβατζής/Τσατσά. Αγαπημένο σπορ: Το Ξυστό.


Ζυγοί


Είστε καλλιτεχνικοί τύποι. Δεν επικοινωνείτε καθόλου με την πραγματικότητα. Δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσετε πολλά χρήματα γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και απαιτήσεις απ' όλους. Οι άντρες Ζυγοί είναι τα καλύτερα υποψήφια θύματα για λοβοτομή. Στο σεξ οι επιδόσεις των ζυγών είναι για γέλια. Διάσημος Ζυγός: Σάκης Ρουβάς.


Σκορπιοί


Το παίζετε πονηροί και προσπαθήτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και πρόκειται να φτάσετε ψηλά γιατί είστε γλυφτρόνια και τους έχετε όλους γραμμένους στην καραπουτσάρα σας. οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν συνήθως καριέρα ως Dominatrix, ενώ οι άντρες ως δήμιοι. Ο Κωστόπουλος (του Nitro) ίναι Σκορπιός. Οι περισσότεροι Σκορπιοί ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ σε μικρή ηλικία.


Τοξότες


Είστε ο κλασσικός αισιόδοξος. Έχετε μια ανεμελιά η οποία οφείλεται στο γεγονός πως είστε παντελώς άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι αλκοολικοί. Ο Πατάκος ήταν Τοξότης. Είστε ενευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δεν θυμάστε αν έχετε σεξουαλική ζωή (λόγω των μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ).


Κριός


Είστε συντηρητικοί άνθρωποι. Αυτό σημαίνει πως είστε χέστηδες και κότες. Φοβάστε την ίδια σας τη σκιά και δεν έχετε ποτέ γκόμενο/γκόμενα γιατί φοβάστε να την πλησιάσετε, Χρησιμοποιείτε μόνο Windows γιατί φοβάστε να βάλετε Linux. Κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κατι το σημαντικό.

1 σχόλια:

Post a Comment

ΠΑΤΗΣΤΕ ''OLDER POSTS'' ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 10 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!
Image Hosted by ImageShack.us
Οι Προτασεις Σας Για Το Για Το Blog Εδω ! Καντε Κλικ Στην Εικονα Απο Πανω...
-για να κατεβασετε οτιδηποτε θελετε απλα πατατε την εικονα που γραφει download στο τελος του θεματος και
θα σας μεταφερει στο download site..
εκει τις περισσοτερες φορες πατατε free user η regular download,παντως οχι το members download,και αφου το πατησετε περιμενετε να τελειωσει ο χρονος που εχει(κανα λεπτο) και στη συνεχεια πατηστε το "download" που θα εμφανιστει για να το κατεβασετε
-τα περισσοτερα προγραμματα/games κτλ θελουν το προγραμμα winrar για να ανοιξουν
-επισης προσεχετε στην περιγραφη αν γραφω pass η password
αυτο σημαινει πως πρεπει να αντιγραψετε τον κωδικο που γραφω διπλα απτο password και οταν ανοιξετε το αρχειο που κατεβασατε και σας ζητησει κωδικο να τον βαλετε
-οταν γραφω καποιες φορες mirror σημαινει οτι αν θελετε μπορειτε να το κατεβασετε απο 2ο site(πατοντας στο mirror)επηδει πχ κατεβαζετε ηδη κατι απο rapidshare και δε σας αφηνει να κατεβασετε συγχρονως 2ο αρχειο,παντως οχι οτι αναγκαστικα πρεπει να κατεβασετε και το mirror
-για τυχον αποριες η αμα καποιο link δεν λειτουργει μη διστασετε να αφησετε σχολιο στην αναρτηση
επικοινωνια:dirus@hotmail.com