please wait some seconts to load ...

█ ▀█ █ █▀█ █.. █ █▀..█.. █. █ █▀█ █▀█ █...█ ▀█
█ ▄█ █ █▀█ █▄█ ▄█.. █▄█▄█ █▄█ █▀█ █▄ █ ▄█

then enjoy ;D
____________________________________________

Gynaikes...

EIDH GYNAIKAS:

1. ΓΥΝΑΙΚΑ "Η ΚΟΙΝΗ"
Τύπος μικροαστής γυναίκας, η οποία συναντάται στο 90% του συνολικού πληθυσμού. Φορώντας το πασίγνωστο σε όλους φακιόλι, από το οποίο κρέμονται μανταλάκια αντί για ρόλεϊ, τραγουδά ευτυχισμένη για το δυνάστη άνδρα που παντρεύτηκε και τα 4 κουτσούβελα-τυφώνες Κατρίνες που έχει. Στον ελεύθερο χρόνο της βλέπει Βέρα στο Δεξί, μπαίνοντας κυριολεκτικά στο πετσί του ρόλου της Δώρας, ενώ τις πιο lounge στιγμές παρακολουθεί στο βίντεο εκπομπές της Βέφας.

2. ΓΥΝΑΙΚΑ "ΜΟΝΑΧΟΥΣ-ΜΟΝΑΧΟΥΣ"
Ζει κατά προτίμηση σε ένα μικροσκοπικό δυάρι -χωρίς θέρμανση-, απαλλαγμένη από τις γκρίνιες των Αλτζχάιμερ γονιών της. Δεν ασχολείται και πολύ με το αντίθετο φύλο, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις εξελίσσεται σε γυναίκα Τσε Γκεβάρα, πυρπολώντας -όχι καρδιές- αλλά οτιδήποτε κινείται σε ακτίνα 5 μέτρων.

3. ΓΥΝΑΙΚΑ "ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ"
Αντιδραστική, με φλεγόμενο ταπεραμέντο, συνήθως προκλητική και αυθάδης. Αν της πας κόντρα το πιο πιθανόν είναι εσύ να βρεθείς στο χώμα κι αυτή στη φυλακή είτε ρίχνοντας Meritto στον καφέ σου είτε χαπακώνοντάς σε με μια ντουζίνα Viagra την ώρα του μοιραίου! Θα την πετύχεις στα πιο απόμερα μέρη: σε θεοσκότεινο σοκάκι, στο κελί του αυτόφωρου, ακόμα και κρυμμένη πίσω από την πόρτα του σπιτιού σου την ώρα που επιστρέφεις από το καθημερινό σου ξενοπήδημα.

4. ΓΥΝΑΙΚΑ "ΚΑΝΤΙ-ΚΑΝΤΙ"
Η αγαθομαλάκυνση σε όλο της το μεγαλείο! Με το χαμόγελο της Crest να σε περιμένει σε κάθε σου κίνηση, είναι τόσο στόκος ταχείας πήξεως, που και το μισό της σόι να βρίσεις, δε θα διαφωνίσει μαζί σου -άσε δε που δε θα μιλήσει κιόλας γιατί προφανώς το μόνιμο χαμόγελό της ήταν αποτέλεσμα από το τελευταίο εγκεφαλικό της, όταν σε είδε καβάλα με την αδερφή της να το παίζετε ALLOU FUN PARK!

5. ΓΥΝΑΙΚΑ "ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ"
Ευτυχώς ακόμα δεν τις έχεις δει στο γιαπί να δίνει εντολές! Διαφορετικά θα άκουγες ό,τι πιο trendy κυκλοφορεί στα υβριστικά λεξιλόγια. Αν είχε μαζί της στυλό, σίγουρα θα μετατρεπόταν σε ένα τύπου James Bond υπερμεγέθες αγγούρι, έτοιμο να στο χώσει εκεί που δεν πιάνει μελάνι! Αν θα σε τραβήξει κάτι πάνω της δε θα είναι η γοητεία της -πίστεψέ με- αλλά το χέρι της που έχει γραπώσει το γιακά σου!

6. ΓΥΝΑΙΚΑ "FAME STORY"
Δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις μια και μονίμως συμπεριφέρεται όπως ο "Πουλόπουλος" στο Καφέ της Χαράς. Οποιοδήποτε μακρόστενο το χρησιμοποιεί ως μικρόφωνο για να βγάλει λόγο, ακόμα και για να τραγουδήσει. Η ζωή της είναι μιούζικαλ και το σεξ που κάνει θυμίζει τη Ντενίση στα περισσότερα σίριαλ: ατάλαντο και φάλτσο!

7. ΓΥΝΑΙΚΑ "ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ"
Κάτι παρόμοιο με τη γυναίκα "κάντι-κάντι" με τη διαφορά ότι αυτή "χτυπιέται" κιόλας! Τι εννοώ; Είναι σε διαρκή εγρήγορση-υπερκινητικότητα σε σημείο που διαλύει το νευρικό σου σύστημα, μιλώντας το ίδιο περίεργα με την κίνησή της. "Χαζό παιδί, χαρά γεμάτο" δε θα την έλεγες, αλλά μια Duracell την έχει καταπιεί σε μικρή ηλικία -όπως ο Οβελίξ το μαγικό φίλτρο.

8. ΓΥΝΑΙΚΑ "ΚΛΑΙΟΥΣΑ ΙΤΙΑ"
Μονίμως δυστυχισμένη και μίζερη, κυκλοφορεί με μια θηλιά στο λαιμό της αντί για πέρλες. Αν δε φοράει μαύρα, τότε θα κάνει τα πάντα για να πετάξει τα ρούχα της, παρακαλώντας σε να της κάτσεις -έστω για να δει κι αυτή μια άσπρη μέρα. Στο σεξ θυμάται όσους πρώην την έφτυσαν για την ξαδέρφη της και καταριέται τους άντρες που, αντί για το όνομά της την ώρα το μοιραίου, φωνάζουν κάτι άλλο, ακόμα κι αν αυτό το "κάτι άλλο" ακούει στο όνομα Βαγγέλης!

9. ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΑΠΙΝΓΚ"
Κλασσική περίπτωση κυκλοθυμικής προσωπικότητας. Η συγκεκριμένη γυναίκα δεν ξέρει τι θέλει και δε θα ησυχάσει αν δεν το αποκτήσει! Δε βγάζεις νόημα με τα λόγια και τις πράξεις της, ίσως γιατί κι αυτή έχει ξεχάσει την πρώτη μπούρδα πριν ακόμα πετάξει τη δεύτερη. Εν ολίγοις συμπεριφέρεται σαν χρυσόψαρο -και δεδομένου ότι αυτά τα χαριτωμένα ψάρια έχουν διάρκεια μνήμης λιγότερο από όσο χρειάζεται μια μερίδα κοτομπέικον να ζεσταθεί στο μικροκυμάτων- αυτή η γυναίκα δεν έχει να πει τίποτα στο σεξ εκτός από ασυναρτησίες: «-τι σου κάνω μάνα μου; -Μπεζ, το ταβάνι θα το βάψω μπεζ» !

10. ΓΥΝΑΙΚΑ "ΟΡΕΝ 24"
Μπορεί το συγκεκριμένο τραπεζικό πρόγραμμα να βολεύει αρκετούς, ο τύπος αυτής της γυναίκας όμως δεν έχει καμία σχέση με δάνεια. Είναι ικανή να ξεζουμίσει όλες τις καταθέσεις, λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες σου, χωρίς να πάρει είδηση. Με τη δικαιολογία-μότο ότι «δε με αγαπάς πια, Νούλη μου», σε αφήνει με τα σώβρακα σε δευτερόλεπτα και τινάζει τη μπάνκα στον αέρα. Τώρα, αν είσαι κι εσύ τόσο γκαντέμης, θα επιστρέψει και για το βρακί σου!

11. ΓΥΝΑΙΚΑ "ΠΕΘΕΡΑ"
Αν και δε διαφέρει σε πολλά με την κοινή πεθερά, μερικές φορές ξεπερνά και τα όριά της! Ασχολείται με τους πάντες και τα πάντα, κριτικάροντας οτιδήποτε «για το καλό σου, φυσικά, Νούλη μου» χωρίς να δίνει δεκάρα σε κανέναν. Την ώρα του σεξ θα μάθεις πιο πολλά για το πώς αλευρώνεις την τσιπούρα πριν τη ρίξεις στο τηγάνι, παρά για τα σεξουαλικά της απωθημένα!

12. ΓΥΝΑΙΚΑ "ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ"
Αυτή έχει και το όνομα και τη χάρη! Για οτιδήποτε καινούριο κυκλοφορεί στην πιάτσα, απευθύνσου σ'αυτή-με το αζημίωτο βέβαια! Στο ίδιο περίπου μήκος κύματος με τη «γυναίκα πεθερά» με τη διαφορά ότι, εκτός από το πώς αλευρώνεις την τσιπούρα πριν τη ρίξεις στο τηγάνι, μαθαίνεις πώς την αλευρώνει και το υπόλοιπο οικοδομικό τετράγωνο!

13. ΓΥΝΑΙΚΑ "ΠΙΑΤΣΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙ"
Κυκλοφορεί ντυμένη στην τρίχα (με ρούχα αγορασμένα από λαϊκή δυτικών προαστείων φυσικά), με Smart (5ετίας και μεταχειρισμένο) εξοπλισμένο με subwoofer σε μέγεθος Ηνιόχου, που θα ζήλευε και το Privilege και ρολόι χειρός που κάνει παράσιτα στα ραντάρ της Τροχαίας. Στο σεξ είναι καλή -το προσπαθεί άλλωστε- αν και θυμάται ηλίθια πράγματα όπως π.χ. ότι πρέπει να ακυρώσει το ραντεβού με τη Λάτση για να παρευρεθεί στο gala του Τσέλιου, τον οποίο πέτυχε ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ σε ένα σοκάκι στη Μύκονο («-Αχ, Μάκη μου, κι εσύ εδώ; Μα τι μικρός που είναι ο κόσμος!»). Και η Μύκονος επίσης κοπέλα μου!

14. ΓΥΝΑΙΚΑ "ΦΑΡΙΝ ΑΠ"
Τύπος γυναίκας η οποία όταν ανοίξει το στόμα-μοτέρ της ξεχνάει να το κλείσει! Με μια διαρκή κρίση λογοδιάρροιας, σε ζαλίζει σε χρόνο dt και στα κάνει τσουρέκια πιο γρήγορα κ από το ομώνυμο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του. Στο σεξ θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση αν δεν είσαι τύπος που γουστάρει κουβέντα στο κρεβάτι. Αν πάλι είσαι πολιτικός ή διπλωματικός αντιπρόσωπος της Κυβέρνησης στο Κυπριακό, τότε θα τα περάσεις ζάχαρη! Εύγε!

15. ΓΥΝΑΙΚΑ "ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ"
Σπανιότατο είδος, μόλις μόνο στο 1% του συνολικού πληθυσμού. Συνδιάζει όλους τους τύπους γυναικών που αναφέρθηκαν, οπότε αν σου τύχει, την έκατσες τη βάρκα φίλε μου! Σεξ; Ποιο σεξ; Με τόσα "χαρίσματα" το σεξ μαζί της είναι τόσο σίγουρο όσο και η ύπαρξη του Aγιου Βασίλη!




Τι ονειρεύεται να ακούσει ένας άνδρας από μια γυναίκα...
...και δεν πρόκειται να ακούσει ποτέ!



1) Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι ήπιες αρκετά; Μήπως πρέπει να πιείς μία μπύρα ακόμη;

2) Αποφάσισα ότι δεν θα φοράω πλέον ρούχα μέσα στο σπίτι.

3) Πάω μιά στιγμή να φτιάξω τη πόρτα που χάλασε.

4) Μα καλά, δεν σε περιμένουν οι φίλοι σου να πάτε για μπύρες και κανένα γκομενάκι; Τί κάθεσαι εδώ;

5) Το ξέρω ότι είναι κάπως σφιχτά τα οπίσθιά μου, αλλά δεν το δοκιμάζουμε άλλη μιά φορά;

6) Είσαι τόσο σέξυ όταν είσαι πιωμένος!

7) Ε, σιγά, και του χρόνου θα έχω γενέθλια, φυσικά και να πάς σήμερα γήπεδο με τα παιδιά.. Το ρωτάς;

8) Αχ, βαριέμαι, δεν έχω και τίποτα να κάνω, ας σου πάρω μία πιπ@.

9) Αφού αγάπη μου εγώ κερδίζω αρκετά χρήματα, σταμάτα να δουλεύεις!

10) Αχ, μωρό μου, αυτό πρέπει να το δείς, μόλις βγήκε η νοστιμούλα κόρη του γείτονα στο μπαλκόνι, και δεν φοράει σχεδόν τίποτα! Δεν είναι πολύ πρόστυχη;

11) Όχι, όχι, θα το πάω απλά στο συνεργείο, γιατί θέλει λάδια.

12) Λοιπόν, λέω σήμερα να νοικιάσουμε μιά τσόντα, να πάρουμε και ένα κασόνι μπύρες και να φωνάξω και την κολλητή μου που χαλβαδιάζεις τόσο καιρό, να κάνουμε στο σπίτι ένα τρίο.

13) Άσε τώρα τον Άγιο Βαλεντίνο και πάρε μου αμά θές για δώρο ένα διαρκείας για την ομάδα σου.

14) Αγάπη μου ξεκίνησα γιόγκα για να τα καταφέρω να βάζω σωστά τα πόδια μου πίσω από το κεφάλι!


ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ:D
Σατανικές γυναίκες στην ιστορία του κόσμου...

10. Βασίλισσα Μαίρη (1516-1558)

Η Μαίρη, η τέταρτος σε σειρά μονάρχησα της δυναστείας Tudor, έχει μείνει στη μνήμη μερικών ως αυτή που προσπάθησε να γυρίσει την Αγγλία στα καθεστώτα της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Ήταν υπεύθυνη για την εκτέλεση εκατοντάδων θρησκευόμενων. Από εκεί της βγήκε και το ψευδώνυμο «Αιματηρή Μαίρη» (Bloody Mary). Πολλοί Προτεστάντες έχασαν τη ζωή τους στο πλαίσιο των γνωστών Marian Persecutions. Περίπου 800 πλούσιοι Προτεστάντες επέλεξαν τον αυτοεξορισμό τους, για να γλιτώσουν της δολοφονικής μανίας της βασίλισσας. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι στην ίδια περίπου κατάταξη βρίσκεται και η βασίλισσα Ελισάβετ Ι, γιατί κι εκείνη δεν είχε πολύ καλύτερη συμπεριφορά.

9. Μίρα Χίντλεϊ (1942-2002)

Η Αγγλίδα serial killer είχε ως «χόμπι» τον βιασμό, τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες μικρών παιδιών, Μαζί με τον συνεργάτη της, Ίαν Μπρέιντι, έδρασαν το '60 στην περιοχή του Μάντσεστερ και αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν υπεύθυνοι για τη δολοφονία 3 παιδιών, ηλικίας 10-12 και δύο εφήβων, ηλικίας 16 και 17. Η Χίντλεϊ συννελήφθει όταν η Αστυνομία βρήκε αποδεικτικά στοιχεία στη βαλίτσα της, στο σταθμό του Μάντσεστερ. Ένα από αυτά ήταν μια κασέτα που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της δολοφονίας ενός κοριτσιού, στην οποία το κορίτσι ούρλιαζε, αλλά οι δολοφόνοι της συνέχιζαν ακάθεκτοι το έργο τους. Τις πέντε τελευταίες μέρες της ελευθερίας της, η Χίντλεϊ ανέπτυξε μια ειρωνεία και μια υπεροψία στη συμπεριφορά της, η οποία έγινε και σήμα κατατεθέν της.

Το 2006, προβλήθηκε ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, στο οποίο η αστυνόμος Σάρα Ουίλκινσον δηλώνει πως αυτό που θυμάται έντονα από τη Χίντλεϊ, είναι η δίκη της. Κατά τη διάρκεια της απαγγελίας των κατηγοριών, η Χίντλεϊ καθόταν αμέριμνη, τρώγοντας κέικ. Έδειχνε σαν να μην τη νοιάζει καθόλου το ενδεχόμενο να πάει φυλακή, εφ' όσον είχε κάνει αυτό που ήθελε. Είχε ικανοποιήσει τις επιθυμίες της, όσο αμαρτωλές και να ήταν.

8. Ιζαμπέλα της Καστίλης (1451-1504)

Η Ιζαμπέλα η Πρώτη της Ισπανίας και ο σύζυγος της Φερδινάνδος ο Δεύτερο, έθεσαν τα θεμέλια για την πολιτική ένωση της Ισπανίας, υπό τον εγγονό τους, Κάρολο τον Πρώτο. Με τη δική της διαταγή, ο Τομάς ντε Τορκεμάδα έγινε ο πρώτος ανακριτής της Ιεράς Εξέτασης, με καθήκον να «καθαρίσει» την θρησκεία. Στις 31 Μαρτίου του 1492 περίπου 200 χιλιάδες Εβραίοι και Μουσουλμάνοι εγκατέλειψαν την Ισπανία. Κάποιοι άλλοι αλλαξοπιστήσαν, μόνο και μόνο για τους ανακρίνουν περαιτέρω, για να βρουν κι άλλους «παράνομους». Το αξιοπερίεργο είναι ότι το 1974, ο Πάπας ο Παύλος VI, θέλησε να την ...; αγιοποιήσει. Για την Καθολική Εκκλησία, θεωρείται ακόμα και σήμερα ως πιστή υπηρέτης του Θεού.

7. Μπέβερλι Άλιτ (1968- )

Η Μπέβερλι Γκέιλ Άλιτ είναι συνώνυμη με τον «Άγγελο του Θανάτου». Εργαζόταν στην κλινική του Λίνκολνσάιρ της Αγγλίας, ως παιδιατρική νοσοκόμα και κατηγορήθηκε για τη δολοφονία 4 παιδιών και για τον τραυματισμό 5, το 1991. Η μέθοδος της: θανάσιμη δόση ινσουλίνης κι όποτε εκείνη αποτύγχανε, απλά έπνιγε το θύμα. Η Άλιτ είχε επιτεθεί συνολικά σε 13 παιδιά, σε ένα διάστημα μόνο 58 ημερών, πριν συλληφθεί από τις Αρχές. Τα κίνιτρα της μένουν ακόμα και σήμερα ανεξήγητα. Σύμφωνα με μία θεωρία, πάσχει από το σύνδρομο Μινχάουζεν και προκαλεί τον πόνο για να τραβήξει την προσοχή των άλλων.

6. Μπελ Γκάνες (1859-1931)

Η Γκάνες είναι μια από τις διασημότερες serial killers της Αμερικής. Με ύψος 1.83 και βάρος 91 κιλά, έσπερνε τον τρόμο και τον ...; φόνο σε όλους όσους έρχονταν σε επαφή μαζί της. Φημολογείται ότι σκότωσε τους 2 συζύγους της και όλα της τα παιδιά, αν και αποδείχθηκαν μόνο οι φόνοι των ερωτικών της συντρόφων και των 2 κόρων της, Μιρτλ και Λούσι. Από ότι φαίνεται το έκανε για να παίρνει την αποζημίωση της ασφάλειας. Εκτιμάται ότι έχει σκοτώσει πάνω από 20 ανθρώπους σε διάστημα κάποιων δεκατιών, ενώ κάποιοι ανεβάζουν το νούμερο αυτό στα 100 θύματα, για τα οποία απλά δεν κατηγορήθηκε ποτέ.

5. Μαίρη Αν Κότον (1832-1873)

Το βασικό, φονικό της όπλο ήταν το αρσενικό και τα θύματα που δηλητηριάστηκαν αγγίζουν τα 20. Η Αγγλίδα Μαίρη Αν στα 20 της χρόνια παντρεύτηκε τον Ουίλιαμ Μάουμπρεϊ και μετακόμισε στο Πλίμουθ του Ντέβον. Το ζευγάρι έκανε 5 παιδία, εκ των οποίων τα 4 πέθαναν από γαστρικό πυρετό και στομαχόπονους. Η Μαίρη Αν γέννησε, ύστερα, άλλα 3 παιδιά, που πεθάνανε όλα. Λίγο αργότερα, το 1865 έφυγε από τη ζωή και ο άντρας της, λόγω στομαχικής διαταραχής. Η σύζυγος του έλαβε αποζημίωση το σεβαστό, για την εποχή, ποσό της τάξεως των 35 λιρών.

Από ότι φάνηκε, το ζήτημα έμελλε να γίνει ...; οικογενειακή υπόθεση. Ο δεύτερος άντρας της πέθανε από τα ίδια αίτια, όπως και τα 2 απομείναντα παιδιά της. Μετά το θάνατο ενός άλλου ένα παιδιού, οι εφημερίδες ασχολήθηκαν με το θέμα κι ανακάλυψαν ότι η Μαίρη Αν γύριζε όλη τη βόρεια Αγγλία και στην πορεία αυτή έχασε τρεις συζύγους, έναν εραστή, μια φίλη, τη μητέρα της και 12 παιδιά. Όλοι τους είχαν πεθάνει λόγω στομαχικής διαταραχής. Την κρέμασαν στις 24 Μαρτίου του 1873. Ο θάνατος της ήταν οδυνηρά αργός- σαν το θάνατο από δηλητηρίαση- γιατί ο δήμιος δεν την άφησε να ξεψυχήσει με μια «καθαρή» εκτέλεση, όπως ίσταται.

4. Ίλς Κοχ (1906-1967)

Η Ίλς ήταν η γυναίκα του Καρλ Κοχ, αρχηγού στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Buchenwald, από το 1937 μέχρι το 1941 και του Majdanek, από το 1941 έως το 1943. Η Ίλς ήθελε να παίρνει κάποια μικρά σουβενίρ από το δέρμα των νεκρών φυλακισμένων, με διακριτά τατουάζ. Ήταν γνωστή ανάμεσα στους κρατουμένους, ως η «Μάγισσα του Buchenwald» ή η «Σκύλα του Buchenwald» λόγω του σαδισμού που την χαρακτήριζε. Το 1937 κατέφθασε στο στρατόπεδο, όχι σαν φύλακας, αλλά σαν τη σύζυγο του αρχηγού. Εκεί, άρχισε να βασανίζει τους εγκλεισμένου. Το 1940 έχτισε ένα γήπεδο που κόστισε πάνω από 250 χιλιάδες φράγκα, τα οποία έκλεψε από τους φυλακισμένους του στρατοπέδου. Την 1η Σεπτεμβρίου του 1967, κρεμάστηκε σρις γυναικείες φυλακές Aichach.

3. Ίρμα Γκρίζ (1923-1945)

Η Γκιζ «δούλευε» στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως των Ναζί, Ravensbrόck, Auschwitz και Bergen-Belsen. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο αδίστακτους εγκληματίες του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, λόγω της βίαιης και σαδιστικής συμπεριφορά της. Μαστίγωνε χωρίς λόγο τις Εβραίες τρόφιμες των φυλακών, στις οποίες ήταν υπεύθυνη, τις άφηνε να φαγωθούν από άγρια σκυλιά, της πυροβολούσε κατά βούληση. Οι επιζώντες έχουν αναφέρει ότι πολλές φορές παρενοχλούσε σεξουαλικά τα θύματα της και έβαζε στο θάλαμο αερίων όποιον ήθελε. Στις 17 Απριλίου του 1945, συννελήφθει από τους Άγγλους και λίγο αργότερα πέθανε.

2. Κάθριν Νάιτ (1956- )

Η Κάθριν Νάιτ καταδικάστηκε τον Οκτώβριο του 2001 για το φόνο του συζύγου της, Τσαρλς Τόμας Ράις. Γιατί όμως καταφθάνει δεύτερη στη λίστα με τις πιο σατανικές γυναίκες του κόσμου, όταν άλλες σκότωναν και βασάνιζαν εκατοντάδες ανθρώπους; Δεν ήταν η πρώτη φορά που συμπεριφερόταν βίαια. Παλιότερα είχε σπάσει τα δόντια του πρώην συζύγου της και είχε κόψει το λαιμό του κουταβιού ενός άλλου συντρόφου της.

Στις 29 Φεβρουαρίου η Νάιτ μαχαιρώνει πάνω από 37 φορές τον άντρα της, σε όλο του το σώμα. Δεν ήταν τυχαίο ή εν βρασμώ ψυχής, αφού ο Πράις είχε δεχτεί αλλεπάλληλες απειλές στο παρελθόν. Όταν αυτός ξεψύχησε,α αφού οι περισσότερες πληγές ήταν τόσο βαθιές, που είχαν «τρυπήσει» τα ζωτικά του όργανα, η Νάιτ του έβγαλε την πέτσα, την πέρασε σε ένα γάντζο και την κρέμασε πάνω στην πόρτα του σαλονιού. Μετά τον αποκεφάλισε, έβαλε το κεφάλι του σε μια κατσαρόλα μαζί με λίπος από τα οπίσθια του και μερικά λαχανικά. Είχε σκοπό να ταϊσει τα ίδια τα παιδιά της με το κρέας του πατέρα τους. Ευτυχώς η αστυνομία την συνέλαβε πριν γυρίσουν τα παιδιά από το σχολείο.

1. Ελίζαμπεθ Μπάθορι (1560- 1614)

Η Μπάθορι ήταν κόμισσα της Ουγγαρίας. Θεωρείται πλέον η πιο γνωστή δολοφόνος κατά συρροή στην ιστορία της Ουγγαρίας και της Σλοβακίας, κι έχει μείνει στη μνήμη όλων ως η «Αιματηρή Κυρία του achtice». Μετά το θάνατο του συζύγου της, εκείνη μαζί με τους 4 συνεργούς της κατηγορήθηκαν για το βασανισμό και τη δολοφονία δεκάδων παιδιών και νεαρών κοριτσιών. Το 1610 αναγκάστηκε να εγκλειστεί στο κάστρο achtice, όπου και πέθανε 3 χρόνια αργότερα.

Ως ευγενής, κατάφερε να αποφύγει τη δίκη και εκτέλεσή της. Το 1610 βρέθηκαν στο σπίτι της 3 νεαρές κοπέλες. Η μία ήταν νεκρή, η άλλη ξεψυχούσε κι η Τρίτη ήταν πληγωμένη. Βρέθηκαν και πολλές άλλες κλειδωμένες σε ένα μπουντρούμι. Οι περισσότερες ήταν υπηρέτριες του κάστρου και ντόπιες χωριατοπούλες. Κάποιες άλλες ήταν μαθητεύομενες που στέλνονταν σε αυτήν από τους γονείς τους, για να μάθουν καλούς τρόπους και το savoir vivre της υψηλής κοινωνίας. Πώς συμπεριφερόταν στις φιλοξενούμενες της; Συνήθως τις έσπαγε στο ξύλο, τις έκαιγε ή τους έκοβε τα χέρια και τα γεννητικά όργανα. Ο ακριβής αριθμός των θυμάτων της παραμένει άγνωστος αλλά υπολογίζεται σε εκατοντάδες αφού ο χρόνος δράσης της ξεπερνούσε τα δέκα χρόνια. Σύμφωνα με έναν αστικό θρύλο, που έχει διατηρηθεί μέχρι και σήμερα, η Ελίζαμπεθ έκανε μπάνιο με τη μπανιέρα της γεμισμένη με το αίμα των θυμάτων της.

Αν είμασταν γκόμενες..

1- θα μπαίναμε στα κλαμπ χωρίς αναμονή σε ουρές και χωρίς γνωριμίες! Ένα μίνι και οι βυζ@ρες έξω αρκούν!

2- θα χωρίζαμε οποίον θέλαμε ότι ώρα θέλαμε χωρίς να δώσουμε λογαριασμό!

3- όταν θα βλέπαμε τα βυζιά μας θα τα ζουλάγαμε και θα νιώθαμε περηφάνια!

4- δεν θα ξαναδίναμε ποτέ λεφτά για κ@πότες!

5- θα πληρώναμε καφέ φαγητό και ποτό έξω από πολύ σπάνια έως καθόλου!

6- τη φασίνα θα την κάναμε πολύ πιο εύκολα!

7- θα γλιτώναμε το στρατό.

8- τα κονέ μας θα ήταν πολλαπλάσια σε σχέση με τα τωρινά!

9- θα θαυμάζαμε την κωλ@ρά μας με στρινγκ στον καθρέφτη!

10- θα κάναμε σεξ με άλλη γκόμενα χωρίς να μας βγει το όνομα!

11- θα είχαμε αμέτρητες σχέσεις!

12- θα δεχόμασταν τα δώρα του γκόμενου χωρίς τύψεις!

13- δεν θα ξαναπληρώναμε ξενοδοχείο!

14- θα θάβαμε τις φίλες μας, και αυτές θα συνέχιζαν να μας μιλάνε!

15- θα ήμασταν οι πρώτοι που θα καλούσαν στα πάρτη!

16- το κινητό μας θα χτυπούσε συνεχεία από λιγούρια γκόμενους και εμείς θα τους εκμεταλλευόμασταν υπέρ του δέοντος!

17- θα δουλεύαμε άνετα τους γκέι κολλητούς μας χωρίς αυτοί να μας κάνουν μούτρα!

18- στις διακοπές θα είχαμε πολλές εναλλακτικές λύσεις!

19- θα κάναμε φωτογράφηση για περιοδικό και θα μας πλήρωναν!

20- αν δεν γουστάραμε κάποιον στο κρεβάτι θα του γ@μούσ@με την ψυχολογία με δυο μόνο λέξεις!


Οι 16 πιο μισητές από τους άντρες, γυναικείες ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ..

- «Πιο βαθιά!» (Μωρή, έχω κι άλλο και στο κρύβω;)

- «Μη σταματάς», επιτακτικά..(Πόσο να αντέξω ο χριστιανός, άνθρωπος είμαι και εγώ, λύγισα)

- «Όλοοοο!» (Δεν θέλω να σε πονέσω, βρε κουτό, γι' αυτό δεν το ξεδιπλώνω!)

- «Άαχ, συνήλθα!» (Ωχ,θα αρχίσει να μιλάει πάλι!)

- «Θέλω να σε ακούσω όταν τελειώσεις» (Μα, έχω τελειώσει ήδη, γλυκιά μου!)

- «Όχι, όχι τίποτα.. Απλώς με το μαγιό φαινόταν μεγαλύτερο» (Ήταν που δεν είχα που να βάλω τα κοχύλια..)

- Χαϊδευτικά τύπου : - «Γουγούτσο/ τερατουλίνι/ τζουτζούκι» (Πόσο θα έπιανε αν την πούλαγα σε έναν άραβα;)

- «Δούλευέ το!» (θα μου κολλήσεις ένσημα όμως;)

- «Κάρφωσε με!» (Γαμώτο, ξέχασα να φέρω και το πριτσινοπίστολο!)



- «Τι θα κάνουμε μετά;» (Δεν ξέρω για σένα, εγώ λεω να περάσω μια βόλτα από την Φυλής.)

- «Πρώτη φορά ένιωσα έτσι..»(Αν συνεχίσει να με δουλεύει, θα την χτυπήσω!)

- «Τα' κάνες και με άλλες αυτά;» (Όχι βέβαια, για σένα τα φύλαγα!)

- «Μ' ανατριχιάζεις» (Ξέχασα το παράθυρο του μπάνιου ανοιχτό.)

- «Ναι, ναι, ναιαιαιαιαιαι, Άάαχ, ναι, ναι, αάχ, ναι, ναιαιαι,..» (Να το πάρω το τζιπ μαύρο ή άσπρο;)

- «Τσούζει. Λες να' χω μύκητες;» (Τώρα έχω και εγώ..)

- «Θέλω να βλέπω το πρόσωπο σου» (Πάλι δεν θα γυρίσει, γαμώτη μου!)

Πριν το γαμο - Τι λενε τα ζευγαρια
Αυτός: Ναι. Επιτέλους. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.
Αυτή: Θέλεις να φύγω;
Αυτός: Όχι. Ούτε καν να το σκέφτεσαι!
Αυτή : Με αγαπάς;
Αυτός : Φυσικά! Όσο πάει και πιο πολύ!
Αυτή: Με έχεις απατήσει ποτέ;
Αυτός: Όχι βέβαια!
Αυτή: Θα με φιλήσεις;
Αυτός: Οπωσδήποτε!
Αυτή : Θα με χτυπήσεις;
Αυτός: Είσαι τρελή; Δεν είμαι τέτοιος τύπος!
Αυτή: Μπορώ να σε εμπιστευτώ;
Αυτός: Ναι.
Αυτή: Αγάπη μου!

μετα το γαμο

απλα ξαναδιαβασε το απο κατω προς τα πανω!!



H Ekdikish!!xD =D :D


Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί η σεξουαλικές ορμές των ανδρών και των γυναικών διαφέρουν τόσο πολύ. Ποτέ δεν κατάλαβα το όλο θέμα ''Aρη - Αφροδίτης'. Και ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί οι άνδρες σκέφτονται με το κεφάλι τους και οι γυναίκες με την καρδιά τους.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

Ένα βράδυ την περασμένη εβδομάδα, η κοπέλα μου και εγώ ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Το πάθος αρχίζει να φουντώνει πολύ και τελικά γυρνάει και μου λέει:
- Δεν έχω όρεξη να το κάνουμε. Θέλω απλώς να με κρατάς..
- ΤΙ; Τι ήταν αυτό;

Οπότε γυρνάει και λέει τις κουβέντες που κάθε άντρας φοβάται πως θα ακούσει:
- Δεν νιώθεις τις αισθηματικές μου ανάγκες ως γυναίκα, ώστε να μπορέσω να ικανοποιήσω τις σωματικές σου ανάγκες ως άντρα.

Και συνεχίζει σε απάντηση του ήδη μπερδεμένου βλέμματός μου...
- Δεν μπορείς να με αγαπάς για το ποια είμαι και όχι για το τι κάνω στο κρεβάτι;

Συνειδητοποιώντας ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα εκείνο το βράδυ αποφάσισα να κοιμηθώ. Την αμέσως επόμενη μέρα φρόντισα να πάρω άδεια για να περάσω χρόνο με την κοπέλα μου. Πήγαμε σε ένα ωραίο εστιατόριο για μεσημεριανό, κάναμε βόλτα και τέλος πήγαμε σε ένα πολύ μεγάλο πολυκατάστημα. Πηγαίναμε μαζί σε όλα τα μαγαζιά και δοκίμαζε πολύ ακριβά φορέματα. Δεν μπορούσε να αποφασίσει πιο να πάρει και γι αυτό της είπα ότι θα τα παίρναμε όλα. Επίσης άρχισε να κοιτάζει και καινούργια παπούτσια για να τονίσουν τα νέα της φορέματα, οπότε και εγώ της είπα:
- Μα, γιατί δεν παίρνεις ένα ζευγάρι για κάθε φόρεμα;

Μετά πήγαμε στα κοσμήματα όπου και πήρε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια. Και να σας πω την αλήθεια ήταν ΠΟΛΥ ενθουσιασμένη. Είμαι σίγουρος ότι πίστευε ότι έχω τρελαθεί. Και μάλιστα πιστεύω ότι με τέσταρε κιόλας αφού μου ζήτησε να πάρει ένα βραχιόλι για τένις όταν δεν ξέρει ούτε καν να παίζει! Έχω την εντύπωση ότι την άφησα άναυδη όταν της απάντησα:
- Βέβαια αγάπη μου..

Μπορώ μάλιστα να πω ότι πλησίαζε σεξουαλική ικανοποίηση-ολοκλήρωση από την χαρά της! Με ένα απίστευτο χαμόγελο και με μια ανείπωτη χαρά μου είπε επιτέλους:
- Πιστεύω πως τελειώσαμε τα ψώνια, ας πάμε στο ταμείο αγάπη μου.

Με το ζόρι κρατιόμουν να μην λυθώ στα γέλια όταν της είπα:
-Όχι αγάπη μου, δεν έχω όρεξη..

Το πρόσωπό της χλώμιασε και το σαγόνι της έπεσε στο πάτωμα με ένα:
-ΤΙ;

Και αμέσως της είπα:
- Μωρό μου, απλώς ήθελα να ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ αυτά τα πράγματα για λίγο. Δεν νιώθεις τις οικονομικές μου ανάγκες ως άντρα για να ικανοποιήσω τις αγοραστικές σου ανάγκες ως γυναίκα!

Και όπως την είδα έτοιμη να με σκοτώσει, συμπλήρωσα:
- Γιατί δεν μπορείς να με αγαπάς για αυτό που είμαι και όχι για τα πράγματα που σου αγοράζω;

Προφανώς δεν πρόκειται να κάνω σεξ ούτε σήμερα το βράδυ, αλλά τουλάχιστον αυτή η σκύλα κατάλαβε ότι είμαι πιο έξυπνος από αυτή!


Πως "γεμίζει" τις ώρες της μια ξανθιά;


Πήγαινε κάτω...
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
Πήγαινε πάνω...

0 σχόλια:

Post a Comment

ΠΑΤΗΣΤΕ ''OLDER POSTS'' ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 10 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!
Image Hosted by ImageShack.us
Οι Προτασεις Σας Για Το Για Το Blog Εδω ! Καντε Κλικ Στην Εικονα Απο Πανω...
-για να κατεβασετε οτιδηποτε θελετε απλα πατατε την εικονα που γραφει download στο τελος του θεματος και
θα σας μεταφερει στο download site..
εκει τις περισσοτερες φορες πατατε free user η regular download,παντως οχι το members download,και αφου το πατησετε περιμενετε να τελειωσει ο χρονος που εχει(κανα λεπτο) και στη συνεχεια πατηστε το "download" που θα εμφανιστει για να το κατεβασετε
-τα περισσοτερα προγραμματα/games κτλ θελουν το προγραμμα winrar για να ανοιξουν
-επισης προσεχετε στην περιγραφη αν γραφω pass η password
αυτο σημαινει πως πρεπει να αντιγραψετε τον κωδικο που γραφω διπλα απτο password και οταν ανοιξετε το αρχειο που κατεβασατε και σας ζητησει κωδικο να τον βαλετε
-οταν γραφω καποιες φορες mirror σημαινει οτι αν θελετε μπορειτε να το κατεβασετε απο 2ο site(πατοντας στο mirror)επηδει πχ κατεβαζετε ηδη κατι απο rapidshare και δε σας αφηνει να κατεβασετε συγχρονως 2ο αρχειο,παντως οχι οτι αναγκαστικα πρεπει να κατεβασετε και το mirror
-για τυχον αποριες η αμα καποιο link δεν λειτουργει μη διστασετε να αφησετε σχολιο στην αναρτηση
επικοινωνια:dirus@hotmail.com